Persoonlijke coaching

Hoe werkt de online-afslankcoach?

 

1. Analyseer je Juiste Gewicht -> Schrijf je in op de site, beantwoord de 11 vragen en ontvang de 1e analyse met betrekking tot je Juiste Gewicht: een haalbaar maar vooral goed gewicht.

 

2. Persoonlijk afslankplan -> Op basis hiervan stemmen wij ons coachingsplan zo goed mogelijk af op jouw individuele behoeften en helpen we je met afvallen tot jij je Juiste Gewicht hebt bereikt en weet te behouden.


3. Dagelijkse follow-up volgens de DRE-methode (Dagelijkse Retour E-mail). -> Elke ochtend ontvang je adviezen, ondersteuning en de motiverende woorden van Pierre Dukan die, indien nodig, reageert op je achterstand, je voedingsadviezen geeft middels menu’s op maat en lichaamsoefeningen voorschrijft.
Elke avond vul je jouw overzicht in, dat door ons geanalyseerd wordt. Aan de hand daarvan stellen wij de aanwijzingen voor de volgende dag vast. Deze dienst is wereldwijd uniek.

 

4. Direct contact met Pierre Dukan Elke dag beantwoorden Pierre Dukan en zijn team via online-chatsessies al je vragen en helpen ze gebruikers die het zwaar hebben om het hoofd boven water te houden.

 

5. Na het gewichtsverlies de definitieve stabilisatie -> De stabilisatiefase speelt een sleutelrol in het Dukan Dieet. Je krijgt 3 directe en eenvoudig op te volgen aanwijzingen om het Juiste Gewicht een leven lang vast te houden. Wij bieden je de mogelijkheid om tegen een symbolisch bedrag van een euro per week bij ons te blijven en contact te onderhouden. Wij blijven je gewicht dan volgen en reageren direct als het toeneemt, net zo lang tot je weer op je Juiste Gewicht zit.

 

6. De gemeenschap -> Wereldwijd bestaat er een groot aantal Dukan-forums. Deze gemeenschap vormt een exclusief platform waar je een unieke ervaring deelt, recepten uitwisselt, mensen ontmoet die zich in dezelfde omstandigheden bevinden en dezelfde motivatie hebben, enz. Je ontmoet er andere gebruikers van het Dukan Dieet met wie je samen deze nieuwe stap in je leven kunt zetten.
Op het forum zitten ook onze voedingsspecialisten die al je vragen kunnen beantwoorden.

 

RegimeDukan DukanDiet DietaDukan dietadukan
© 2011 Régime Coach SA, Paris, France - Dukan Dieet

Bereken in slechts 2 klikken
je Juiste Gewicht! Gratis

Je bent:

Wil je snel afvallen?

JTEUNOV1510 LCSD