Dukan producten

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Haverzemelen Dukan

Haverzemelen Dukan

Haverzemelen zijn het basisingrediënt van het Dukan method en zijn 100% biologisch. Haverzemelen hebben een gunstige invloed op je cholesterol gehalte, suikeropname en calorieafdrijving.

Dukan haverzemelen helpen je afslanken. Ze drijven caloriën en vetten af en geven je bovendien het gevoel van een goed gevulde maag.

Medicinaal gebruik vereist een specifieke maling en een vergaand builproces. Dit wordt aangegeven met de haverzemelen index M2Bis-B6, die als voorwaarde voor de Dukan haverzemelen is gesteld.

Vind nu de Dukan haverzemelen terug op deze website van de Dukan Webshop.


Tarwezemelen Dukan

Het transitcomplement van het Dukan method. De hoofdkwaliteit van tarwezemelen is dat deze zeer rijk zijn aan onoplosbare vezels.

Dit betekent dat ze een fantastische absorptiekracht hebben, deze snel het gevoel geven van een volle maag en de darmtransit bevorderen.

Dukan Tarwezemelen mag je in alle culinaire voorbereidingen gebruiken. Je mag ze ook direct opnemen met een glas melk of met wat water.


Vind nu de Dukan tarwezemelen terug op deze website van de Dukan Webshop.


Vitaminans vitamine supplement Dukan Dieet

Vitaminans: Het Vitamine supplement in het Dukan method

Vitaminans is specifiek ontworpen om je de nodige supplementen te geven van vitamines en mineralen in het kader van je dieet. Vitaminans bevat de vitamines C, B3, B5, B6 et B12 en de noodzakelijke mineralen.

Voor extra vitaliteit en energie, een heldere geest en een scherper concentratievermogen.

Vitaminans: de boost voor je lichaam: vol met energie


Vind nu de Dukan Vitaminans terug op deze website van de Dukan Shop.


Biologische berkensap

Berkensap: Detox voor lever en nieren

Berkensap is een ideale verzorging voor je lever en nieren. De kracht zit hem in de dubbele werking van vochtafdrijving en reiniging.

Voor de lever zorgt berkensap voor het opvangen en neutraliseren van giftige afbraakproducten.

Voor de nieren zorgt berkensap voor de afdrijving en filtering via de urinewegen.

Devorcal Dukan method

Devorcal: De calorieverbrander van Dukan

Devorcal: de calorieverbrander van eiwitten en vetten.

Devorcal is het populairste afslanksupplement van de Dukan webshop bezoekers. Het actieve bestanddeel is Acigrine®, een gedroogd extract van ciderazijn.

De werking van azijn bij gewichtsbeheersing wordt veroorzaakt door de afbraak van eiwitten en stimulatie van de verbranding. Azijn heeft weinig effect op suikers.


Vind nu Devorcal terug op deze website van de Dukan Online shop.


Goji bessen Dukan

Goji bessen: het geneeskrachtig vitamine fruit

De gojibes is een kleine Aziatische fruit die wordt gebruikt voor medicinale doeleinden.

Internationaal onderzoek bevestigt dat de gojibes een hoge concentratie bevat van antioxidanten, vitamines, mineralen en zeldzame microvoedingsstoffen.
De gojibes is een uitstekende boost tegen hart- en vaatziekten en veroudering, een mooie gezonde huid en een versterkt energiek immuunsysteem.

Vind nu de Gojibessen terug op de website van de Dukan Online webshop.


Ontvette magere cacao poeder Dukan

Dukan Chocolade: Ontvette magere cacao

De heerlijke smaak van chocolade in je gerechten, in balans met de Dukan lifestyle.

De biologische ontvette en magere cacaopoeder van Dukan bevat slechts 12% vette materie (drie keer minder dan traditionele cacao). Bovendien bevat het geen toegevoegde suiker.

Als je van chocolade houdt, kan je er ten volle van genieten.

Cacao is gekend als een sterk middel tegen cholesterol, constipatie, en wordt gebruikt als diureticum.Vind nu de Dukan cacaopoeder terug op de Dukan method online Webshop.


Smaakaroma's Dukan smaakdruppels

Dukan smaakaroma's

Lekker, leuk en een beetje magisch om je gerechten, desserts en drankjes op smaak te brengen met de natuurlijke Dukan smaakaroma’s. De smaak en geur van je favoriete eten - zonder calorieën. Ontdek deze smaakaroma’s in je favoriete smaken : intens (chocolade, koffie), fruit (banaan, passievrucht, mandarijn, citroen, aardbei), decadent (crème brulée, nougat, appel crumble) en gezouten (gesmolten boter, cheddar olijf).Deze smaakaroma’s zijn zorgvuldig gekozen door de experts van het Dukan method. Geniet van hun ervaring en research, nu!


Vind nu de Dukan smaakaroma's terug op de Dukan online Webshop.


RegimeDukan DukanDiet DietaDukan dietadukan
© 2011 Régime Coach SA, Paris, France - Dukan Dieet
JTEUNOV1510 LCSD